20 September, 2010

The მწვად-like things

ახლა უკვე გირჩის არომატით! :))




3 comments:

  1. აუ როგორ მომინდა ახლა. ეგრე შემწვარს სხვა გემო აქვს. :)

    ReplyDelete
  2. ხო მასეა :)
    თითქოს არაფერი, რა უნდა იყოს ეხლა ორ აგურს შორის შემწვარი ხორცი, მარა იდეაში ძალიან მაგარი პონტია... აშკარად არ ძინავს ჩვენში პირველყოფილ ინსტინქტებს :D

    ReplyDelete
  3. ზუსტად. გეთანხმები.
    თან ჩვენ მაინც ყველას ასეა თუ ისე, არ გვიკვირს არც მწვადი და არც ხინკალი, რადგან ჩვენი ეროვნული კერძია, მაგრამ აი ამ ინსტინქტებს არაფერი ეშველებათ.

    ReplyDelete